dilluns, 17 d’octubre del 2016

RECEPTA: Patates amb Fredolics



Ingredients per cuinar les patates amb fredolics (4 persones)


Ingredients



6 patates mitjanes
1 gra d'all
Oli d'oliva bo
500gr de fredolics
sal



Primer trencarem les patates a trossos petits. Les trenquem i no trossejem per tal que treguin l'excés d'almidó ja que queden més bones. Les posarem en una olla a bullir a foc lent amb una mica de sal durant una bona estona, ja que així després ens serà més fàcil xafar-les. Al mateix temps, en una paella cuinarem els fredolics que prèviament haurem netejat i trossejat els més grossos. Al darrer moment, quan hagin tret i absorbit de nou el seu aigua, hi afegirem el gra d'all trossejat de manera molt fina.


Un cop tinguem les patates i els fredolics llestos, primer xafarem les patates amb una forquilla ben xafades. Mai utilitzarem el túrmix ja que no ens interessa que quedi líquid. Per tal que les patates no ens quedin molt seques hi anirem afegint oli d'oliva fins trobar una textura ni massa líquida ni massa espessa. Després hi afegiremels fredolics i els barrejarem amb les patates. Mai xafar els fredolics amb les patates perquè ens quedarien totalment esmicolats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada